Motor

A speciális flotta kedvezményeinket 3 autó vagy attól többel rendelkező cégeknek és magánszemélyeknek tudjuk biztosítani.

A szerviz maga egy 3 állásos korszerűen felszerelt javító bázis, egy folyamatosan frissített diagnosztikai rendszerrel. Nagy figyelmet fordítunk a szerelők képzésere, hogy megismerjék a legújabb autókat és technológiákat.

Szerződött partnereinknek speciális feltételeket biztosítunk az alábbiak szerint:

Fifo Szerviz. Ha probléma van egy autóval azonnal hozzákezdünk a hibafeltáráshoz és a javításhoz.
Alkatrész Raktározás. A leszerződött autókra, a megbeszélt gyorsan kopó alkatrészek raktárra tétele (pl.: szűrők,fékek,vezérlések), hogy valóban gyorsan kitudjuk szolgálni az adott járművet.
Kedvezmény az Alkatrész árából. 3 autó fölött jelentős kedvezményt adunk a flottáinknak, ami nem 5-6 % hanem valóban jelentős kedvezmény (természetesen a kedvezmény mértéke a nálunk szervizelt autók darabszámától függ).
Hozom-Viszem szolgáltatás. Ha nincs kolléga az autók mozgatására, mi ezt is megoldjuk.
Műszaki Vizsga. Nem mi csináljuk hanem a telephelyünkön lévő vizsgabázis, ezzel időt és némi pénzt is spórolhatsz, mivel a javítással egybe köthető a műszaki vizsga is.

Arról pedig ne feledkezzünk el, ha nem szerelünk kiváló minőségben, ez mind, semmit sem ér. Az elvégzett munkánkra fél év szavatosságot vállalunk, az alkatrészre pedig egy év garanciát.

Rácz József